Hooked to Creativity

Ik had het verzoek voor een nieuw logo voor deze klant al even liggen. Ze wilde een vernieuwde look voor haar bedrijf, één die wat speelser en meer in haar stijl is. Daarbij wilde ze ook wat nieuwe dingen uitproberen qua kleurenschema, hiervoor had ze gevraagd om iets met geel te doen. Dus ben ik begonnen met het maken van suggesties.

De meeste ontwerpen trokken niet de aandacht van mijn klant. Daarom vroeg ik welke haar het interessantst leek en ben ik daarmee verder gegaan.

Dit waren een aantal nieuwe ontwerpen die een beetje van alles bevatte waar mijn klant naar zocht. Het lettertype was niet helemaal wat ze zocht dus heb ik in mijn lettertype catalogus gezocht naar een passender lettertype.

Uiteindelijk waren dit de opties en de laatste versie sprak het meeste aan. Ik zelf vond de kleuren zelf er wat goedkoop uitzien en daarom heb ik het logo omgezet in de kleuren die de klant al had in haar branding. Namelijk blauw/groen en licht roze. Uiteindelijk ziet het logo er dan zo uit:

Mijn klant is blij met het logo en dan ben ik dat ook. Ik vind dat het haar bedrijf erg vertaald en er professioneel maar speels uit ziet. Ze gebruikt het op haar website en social media.

Haar website: www.hookedtocreativity.nl

Social media – Instagram: hookedtocreativity – Facebook: Hooked to Creativity

error: This content is protected! Thank you for understanding!