Retourneren en Ruilen

Retourneren

Het kan wel eens voor komen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling niet zou willen hebben. Wat de reden ook is u heeft het recht om binnen 14 dagen, na ontvangst van uw bestelling, zonder opgave van reden(en) de producten te retourneren (herroepingstermijn). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, kunt u ons via info@danisvisuals.com op de hoogte stellen welk(e) product(en) u wilt retourneren. U dient deze mededeling te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken, hierna is het niet meer mogelijk om de producten te retourneren. U kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier.

Uw bestelling kunt u retourneren in originele staat en in de originele verpakking. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Daarbij zijn retourzendingen voor eigen risico. Dit houdt in dat Dani’s Visuals niet aansprakelijk is voor het zoek raken of voor beschadiging van retour gestuurde producten.

Let op!

– OP=OP-artikelen en AANBIEDING-artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
– Producten die gepersonaliseerd zijn door middel van bijvoorbeeld naam, datum, etc. en/of producten die op maat zijn gemaakt kunnen niet worden geruild of geretourneerd.
– Kleuren zoals weergegeven op een beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren, dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Houd hier dus alsjeblieft rekening mee. Dit kan dus ook niet worden opgegeven als reden om een product te retourneren.
– Digitale downloads kunnen niet geretourneerd worden.

Retouradres:

Dani’s Visuals
Patrimoniumstraat 32
3555GN Utrecht

e-mail: info@danisvisuals.com

Wilt u het volgende meesturen?
– ingevuld retourformulier
– een kopie van de factuur/pakbon
– het product dat u retour stuurt
– de reden van uw retourzending (dit is optioneel), u helpt ons hiermee om onze dienstverlening te verbeteren.

Afhandeling

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen gaan wij over tot de verwerking. De retourafhandeling doen wij binnen 14 dagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen. Afhankelijk van de reden om een artikel retour te sturen, kan deze bestaan uit:

– een vervangend exemplaar toezenden
– het factuur bedrag inclusief verzendkosten heenzending (wanneer complete bestelling wordt geretourneerd) of de prijs van het product (wanneer niet de complete bestelling wordt geretourneerd) terugstorten. Dit zullen wij doen binnen een termijn van 14 dagen, mits het product/de producten in goede orde retour is/zijn ontvangen.

Wanneer het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product te proberen of bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed is verpakt.

Ruilen

Wilt u een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met retouren@hookedtocreativity.nl. Kosten voor de terugzending van het product zijn voor uw eigen rekening.

Wanneer niet retourneren of ruilen?

– producten zijn gebruikt.
– producten zijn gewassen.
– als zelf geprobeerd is een gebrek te herstellen.
– als producten niet meer in originele verpakking zitten.
– als het gaat om een digitale download.

error: This content is protected! Thank you for understanding!